KAMAGRA GEL STARO PAKOVANJE

PORUDŽBINE OD 00-24h

U PRODAJI IMAMO STARO I NOVO PAKOVANJE KAMAGRA GEL-A

 

Preparati za potenciju za muškarce i za žene najpovoljnije

Kamagra Gel Prodaja Nova Godina

Kamagra Bombone Kamagra Šumeće Cobra 120 Cialis Biljni
Kafa Za Žene Španska Mušica SUPER KAMAGRA Titan Gel

 

 

Promocija Vikalis

PORUČITI VIKALIS

Top ponuda

Kamagra Gel 50 kutijica

Kamagra Gel Srbija Prodaja Cena Dostava

 

 

KAMAGRA GEL

 

Impotencija ili slaba potencija je ono što prati savremeni svet zbog velikog opterećenja na poslu,nervoze,mnogo obaveza i tako dalje nismo u stanju da nam erekcija bude na najvišem nivou pa smo primorani da koristimo neki afrodizijak iliti sredstvo za potenciju da bi smo vratili svoju seksualnu želju i moć,zato vam u narednom tekstu opisujemo dejstvo najpopularnijeg preparata za potenciju.

Kamagra Gel preparat gotovo trenutno poboljšava seksualnu stimulaciju muškarca i održava potpunu erekciju tokom celog seksualnog odnosa i potpuno rešava sve probleme sa prevremenom ejakulacijom. KAMAGRA GEL je godinama jedan od najprodavanijih preparata za ovu namenu u svetu i kod nas.

 

Zašto je dobro koristiti Kamagra Gel

 

Kamagra Gel omogućava osobama koje pate od erektilne disfunkcije i slabe potencije da dožive neverovatno seksualno zadovoljstvo.

 

Kamagra Gel omogućava da postignete i održite erekciju tokom celog seksualnog odnosa i da svojoj partnerki pružite maksimalno zadovoljstvo.

 

Kamagra Gel počinje da deluje posle samo 15-30 minuta.

Kamagra Gel tokom 4-6 sati koliko deluje učiniće vaš seksualni život neverovatnim.

Kamagra Gel je mnogo učinkovitiji od konkurentskih proizvoda, a samim tim i povoljniji.

Kamagra Gelu da bi delovao potrebna je seksualna stimulacija, tako vam ne može prirediti neprijatnosti kada ne želite da doživite erekciju.

Kamagra Gel rešava sve probleme sa potencijom i prevremenom ejakulacijom pa ce odnos trajati onoliko koliko vi želite.

 

 

 

Dejstvo Kamagre

 

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specificne fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje cikličnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lek nema direktno relaksantno dejstvo, već potiče relaksantno dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncentracija u corpus cavernosumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo leka što je jedan od najvećih kvaliteta Kamagre. Kamagra vas ne može dovesti u neprijatne situacije da erekciju doživite kada za to nije ni vreme ni mesto poput ostalih preparata ove namene.

 

Upotreba i doziranje Kamagre

 

 Preporučena doza je 100 mg, 30-60min pre seksualnog odnosa (mada kao što je rečeno ne mora da prode ceo sat, deluje veoma brzo), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna kesica. Za više od toga apsolutno ni nema potrebe. Drugi veliki kvalitet Kamagre se ogleda u tome da je mogu koristiti i muškarci koji nemaju nikakvih problema sa potencijom kako bi svoj seksualni život učinili još boljim. lako je kod starijih muškaraca slobodna koncentracija preparata u plazmi viša za oko 40 procenata od odgovarajuće koncentracije preparata kod mladih i zdravih - slučaj neželjenih dejstava leka nije zabeležen. Kesice Kamagra gela su namenjene za oralnu primenu, sadržaj se odjedanput popije, direktno iz kesice. Ne mešati sa vodom. Voćnog su i prijatnog ukusa.

 

Kamagra Gel

 

Mere predostrožnosti

 

Kamagra gel čuvati van domašaja dece, na temperaturi nižoj od 30 stepeni celzijusa i u originalnom pakovanju kako bi se zaštitilo od vlage. Ne koristiti proizvod ukoliko je istekao rok upotrebe označen na ambalaži koji iznosi pet godina. Kamagra gel se ne preporučuje srčanim bolesnicima.

 

Za maksimalne rezultate proizvod koristiti na prazan stomak ili bar 2h nakon obroka.

 

 DISKRETNO UPAKOVAN PAKET OČEKUJTE VEĆ SUTRA NA VAŠOJ ADRESI

 

 Cena 1 kutije ORIGINAL KAMAGRA GELA je

  

1kom = 1000din

 

 

3kom = 2700din

(900din/pak)

 

5kom = 4000din

(800din/pak)

 

10kom = 6000din

(600din/pak)

 

  50kom = ☎☎☎

 

Pakovanje sadrži 7 kesica od 100mg

 

✔ Ptt troškovi nisu uračunati u cenu i iznose 264din

✔ Paketi se šalju brzom poštom i upakovani su diskretno tako da se ne vidi šta je u njima

✔ Kurir vas zove pre isporuke

✔ Kurir ne zna šta je u paketu

 

 

Kamagra Gel prodaja klikom na link ili na ikonice za one koji koriste Android ili Iphone

KAMAGRA GELPORUČITI

Poziv SMS
 
KAMAGRA GEL
KAMAGRA GEL SRBIJA - PREPARATI ZA POTENCIJU