KAMAGRA ŠUMEĆE TABLETE

PORUDŽBINE OD 00-24h

  Preparati za potenciju za muškarce i žene

KAMAGRA SUMECE PORUČITI

Kamagra Bombone Kamagra Gel Cobra 120 Cialis Biljni
Kafa Za Žene Španska Mušica SUPER KAMAGRA Titan Gel
 

 Šumeća Kamagra tablete su originalni prirodni preparat za potenciju muškarca prijatnog ukusa i brzog dejstva (30 min. pre odnosa). Povoljno deluju na protok krvi u polnom organu muškarca izazivajući maksimalnu ispunjenost krvlju i produžavaju erekciju i odlažu ejakulaciju. 

Kamagra Šumeće tablete su najnoviji preparat za potenciju proizveden u Ajanta farmaciji, čuvenoj Indijskoj farmaceutskoj kompaniji. Ovo potpuno prirodno sredstvo namenjeno je osobama muškog pola koje žele da unaprede kvalitet svog seksualnog života, a njegov vrhunski kvalitet garantuje efikasno delovanje u lečenju erektilne disfunkcije. Delovanjem Sildenafil Citrata, aktivne supstance koju sadrže Kamagra šumeće tablete, dolazi do pojačanog protoka krvi u muškom polnom organu, tako da penis postaje maksimalno ispunjen krvlju što omogućava snažniju i izraženiju potenciju, poboljšanje erekcije i odlaganje ejakulacije, pa samim tim i seksualni odnos postaje znatno duži.

Kamagra šumeće tablete imaju veoma prijatan voćni ukus, a u odnosu na druge preparate za potenciju ovo sredstvo se odlikuje bržim delovanjem (svega 15-30 minuta nakon konzumiranja tablete). Jedna Kamagra šumeća tableta sadrži 100 mg Sildenafil Citrata, što je i preporučena dnevna doza ovog preparata. Pošto veoma brzo počinje da deluje, šumeću tabletu Kamagre je najbolje koristiti najviše 30 minuta pre seksualnog odnosa. Ovaj preparat je predviđen za peroralnu upotrebu, jednu šumeću tabletu treba rastvoriti u 100 ml vode i popiti na iskap. Kod većine muškaraca dovoljno je i uzimanje jedne polovine tablete. Zavisno od opšteg stanja organizma konzumenta, a pre svega od stanja krvnih sudova polnog organa, kao i u zavisnosti od toga da li je korisnik aktivni pušač, da li redovno konzumira alkoholna pića i kakav način ishrane preferirira, dejstvo Kamagra Šumeće tablete obično traje od 4 do 6 sati, a najviše 12 sati.

 

 Kamagra Sumece tablete

 

Sastav

 Jedna Šumeća Kamagra tableta sadrži 100mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. Mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate I dr.).

 

Mere opreza

Konsultujte vašeg lekara pre upotrebe i obratite mu pažnju na lekove za lečenje angine pektorisa (npr. nitrati i slicno). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

 

Doziranje i način primene

Preporučena dnevna doza Šumećih Kamagra tableta je 100 mg. Uzima se 30 minuta prije seksualnog odnosa i dejstvo traje od 6 – 8 sati. Šumeće Kamagra tablete su namenjene za peroralnu primjenu, jedna šumeća tableta se rastvara u 100ml vode i popije odjednom.

 

Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Prepručuje se na prazan stomak ili bar 2-3 sata nakon obroka.

 

Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja.

 

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.

 

Čuvati na temperaturi do 30 stepeni.

 

DISKRETNO UPAKOVAN PAKET OČEKUJTE VEĆ SUTRA NA VAŠOJ ADRESI

 

 

 Cena pakovanja Kamagra Šumeće tablete

 

  1kom = 1000din

 

 

  3kom = 2700din

 (900din/pak)

 

 5kom = 4000din

 (800din/pak)

 

10kom = 6000din

 (600din/pak)

 

 50kom  =  ☎☎☎

 

 

Pakovanje sadrži 7 tableta.

 

✔ Ptt troškovi nisu uračunati u cenu i iznose 264din

✔ Paketi se šalju brzom poštom i upakovani su diskretno tako da se ne vidi šta je u njima

✔ Kurir vas zove pre isporuke

✔ Kurir ne zna šta je u paketu

 

Kamagra Šumeće tablete prodaja klikom na link ili na ikonice za one koji koriste Android ili Iphone

KAMAGRA ŠUMEĆE PORUČITI

Poziv SMS

064 404 2222

POZIV VIBER SMS

 

 

 
 
 
 
 
KAMAGRA ŠUMEĆE
KAMAGRA SUMECE SRBIJA - PREPARATI ZA POTENCIJU