BIG PENIS
Kapsule (tablete) za potenciju i uvećanje penisa
    
      
big penis tablete beograd srbija prodaja cena dostava
   
    

 Cena pakovanja Big Penis tableta

  

    1 pak   (3 tab)  =  1200din

   

      

    2 pak   (6 tab)  =  2200din

(1100din/pak)

   

     3 pak   (9 tab)  =  3000din

(1000din/pak)

     

     4 pak (12 tab)  =  3600din

(900din/pak)

     

Pakovanje sadrži 3 tablete

    

    

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju

    

   

Poziv Sms

 

064 000 24 22

 

 

Za porudžbine preko poruke
SMS - VIBER - WHATSAPP
unesite sledeće obavezne podatke
  
   
- Ime i Prezime - 
  
- Adresu -
   
- Grad ili mesto (selo) -
   
- Tačan poštanski broj -
   
- Vaš broj telefona (Srpski) -
   
- Spisak proizvoda za slanje -

 

 

Ptt troškovi nisu uračunati u cenu

Paketi se šalju brzom poštom i upakovani su diskretno tako da se ne vidi šta je u njima

Kurir vas zove pre isporuke

Kurir ne zna šta je u paketu

      

 

Tablete za potenciju , pružaju efikasnu funkcionalnost muškog reproduktivnog sistema. Pojavljuje se povišena seksualna želja koja u kompleksu osigurava jasan seksualni odnos, pri konstantnoj upotrebi odlična punoća penisa omogućava povećanje njegove veličine, a samim tim poboljšava seksualni odnos. Istraživanja koja se bave ovim preparatom su već dokazala njegova pozitivna dejstva. Tablete BIG PENIS poboljšavaju potenciju, podižu libido, unapređuje se lečenje prospermije, prostatitisa, disfunkcije bubrega. ove tablete znatno ubrzavaju cirkulaciju krvi, istovremeno stimulišući emisiju u krvi testosterona u količini dovoljnoj za pružanje odlične erekcije koja se javlja zahvaljujući jakoj punoći kavernoznog tela genitalija.

Tablete za povećanje penisa deluju na probleme malog penisa, impotenciju, prospermiju, nisku seksualnu želju, na njeno potpuno odsustvo, razne simptome uzrokovane insuficijencijom bubrega, ubrzano noćno mokrenje. Napravljene su od prirodnih komponenti, hemijski aditivi se ne koriste ni u obliku pomoćnih komponenti. Ne izazivaju zavisnost. Proizvođač je dostavio informaciju da je sredstvo napravljeno od prirodnih komponenti, jedna od glavnih je GINSENG, drugi podaci su tajna. Koren ginsenga ima tonizirajući i ojačavajući efekat na sve vitalne sisteme organizma. Posebno na urinogenitalnu funkciju.
Nakon upotrebe BIG PENIS-a, očigledno se povećava volumen spužvastog tela penisne šupljine, a može zadržati više krvi , što ne samo da donosi dužu i potpuniju erekciju penisu , već stvara trajno povećanje penisa po dužini , okružujućoj širini i rigidnosti.
  
big penis tablete za uvecanje penisa 
  
PREPORUČENA UPOTREBA:
Uzmite JEDNU tabletu 30 - 60 minuta pre seksualne aktivnosti s puno vode, Ne uzimajte više od 1 tablete u period od 24 sata. Može produžiti seksualno dejstvo do 72 sata kod nekih osoba
MERE OPREZA:
Ovaj proizvod se ne preporučuje za upotrebu od strane osoba mlađih od 18 godina, osobama koje imaju problema sa visokim krvnim pritiskom, problemima srca, jetre ili dijabetes. Pojedinačni rezultati mogu da variraju, mogu uticati na neke ljude drugačije, pa vas molimo da koristite oprezno I na svoju odgovornost.

   

DISKRETNO UPAKOVAN PAKET OČEKUJTE VEĆ SUTRA NA VAŠOJ ADRESI 

Preparati za potenciju za muškarce i za žene koje imamo u ponudi

PORUČITI

Kamagra Bombone Kamagra Šumeće Cobra 120 Cialis Biljni
Kafa Za Žene Španska Mušica SUPER KAMAGRA Titan Gel