Super Vikalis Vx80 tablete

Super Vikalis Vx80 su tablete za potenciju i odlaganje prevremene ejakulacije koje mogu koristiti muškarci svih životnih doba.

  

super vikalis vx80

 

Cenovnik

 

Lek za potenciju i prevremenu ejakulaciju

Ovaj lek je popularan i uspešan tretman za erektilnu disfunkciju. Sadrži iste aktivne sastojke kao i Cialis plus dodatak Dapoxetina koji odlaže prevremenu ejakulaciju. Efikasno vreme trajanje ovog preparata za potenciju je oko 36h. To omogućava seksualne odnose u prirodnom ciklusu i ne tera vas da ih imate kada vam nije do toga.

 

Vikalis Vx80 dejstvo

Ove tablete za potenciju su na bazi Tadalafila i pripadaju porodici vazodilatatora i deluju tako što šire krvne sudove u telu,a najviše oko genitalnog područja. To omogućava jači protok krvi i samim tim pojačava erekciju. Super Vikalis Vx80 ne deluje ako nemate seksualnu stimulaciju što znači da vam neće napraviti neprijatnu erekciju na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme. Tokom seksualne stimulacije azotni oksid se oslobađa u erektilnom tkivu penisa koji aktivira enzim gvanilat ciklazu koji deluje na erektilno tkivo penisa povećavajući protok krvi i izaziva erekciju. 

 

Super Vikalis 80 mg lek prevremena ejakulacija

Dapoksetin je klinički dokazan i odobren u mnogim zemljama za lečenje prevremene ejakulacije i omogućava da odnos traje duže.

 

Efektivno dejstvo i vreme trajanje

Ovaj lek za potenciju će postati efikasan u roku 30-60 minuta. Efektivno vreme trajanja je ok 36 - 72h. Uvek uzimajte ovaj lek sa čašom vode. Super Vikalis Vx80 treba uzimati samo kada planirate seksualni odnos jer ovaj lek nije namenjen redovnom korišćenju. Izbegavajte velike ili masne obroke blizu vremena kada nameravate da uzimate lek. Alkohol će smanjiti efikasnost ovog preparata za potenciju.

 

 

Vikalis 80 mg tablete cena

 

Super Vikalis 80mg Sastav

Sadrži Tadalafil 20 mg i Dapoksetin 60 mg. Pažljivo pročitajte uputstvo za ovaj lek jer može sadržati važne informacije za vas. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili imate bilo kakve neželjene efekte, obratite se lekaru, farmaceutu ili drugom medicinskom osobljui. Ovo uključuje sve moguće neželjene efekte koji nisu navedeni u ovom uputstvu.

 

Vikalis 80 neželjeni efekti i nus pojave

Vikalis 80 (Tadalafil) može izazvati i neke neželjene efekte. Česti neželjeni efekti: crvenilo, glavobolja ili mučnina. Uobičajeni neželjeni efekti su povezani sa dehidratacijom i obično se smanjuju povećanjem unosa vode: crvenilo ili crvenilo lica, zapušen nos, suve oči, blaga mučnina, bolovi u mišićima, rukama, nogama ili ledjima.

 

Slabiji neželjeni efekti

Slabiji neželjeni efekti pri kojima obično nije potrebna medicinska pomoć: Osetljivost očiju na svetlost, blaga vrtoglavica, blago zujanje u ušima,  blago zamagljen vid. Ovi neželjeni efekti nisu opasni i mogu se obično smanjiti kako se vaše telo prilagođava leku. Pacijenti sa ovim neželjenim efektima uglavnom NE moraju prestati uzimati lek Vikalis. Vaš lekar vam takodje može raći o načinima za sprečavanje ili smanjenje nekih od ovih neželjenih efekata. Proverite kod svog lekara da li se bilo koji od sledećih neželjenih efekata nastavlja ili vas uznemirava ili imate bilo kakva pitanja u vezi sa njima.

Ozbiljne nus pojave i neželjeni efekti

Osobe koje ne trebaju koristiti ovaj lek su one osobe koje imaju sledeće srčane i kardiovaskularne bolesti: Aortnu Stenozu, Idiopatsku hipertrofičnu subaortnu stenozu i opštu opstrukciju ventrikularnog odliva, Moždani udar, Infarkt Miokarda (srčani udar) ili ozbiljna aritmija, Srčana insuficijencija ili bolest koronarnih arterija koja uzrokuje nestabilnu anginu, bolesti povezane sa krvnim pritiskom, uključujući hipertenziju i hipotenziju.

Retki neželjeni efekti

Ozbiljni neželjeni efekti koji su veoma retki i koji ako se pojave morate prestati da uzimate ove tablete i odmah potražite hitnu medicinsku pomoć: jaka bol u grudima, jaka vrtoglavica tokom seksa, jaka erekcija koja traje duže od 4 sata (priapizam), jaka mučnina, jako smanjenje ili gubitak vida, jako smanjenje ili gubitak sluha.

 

Kontraindikacije

Sledeće tipove lekova ne treba mešati sa Vikalis tabletama: Nitroglicerinski lekovi, Nitroprusidni lekovi, Amil nitrat (rekreativno poznat kao poppers) Lekovi primaoci organa davaoca, Azolski antimikotični lekovi uzimani oralno.

 

Rok trajanja preparata Super Vikalis Vx80 

Rok trajanja je utisnut na pakovanju. Ne koristiti lek ukoliko je istekao označeni rok.

 

Sličan proizvod (zamena)

Super Tadapox tablete

 

 

Super Vikalis tablete cena

    

     

1 pak =   1800din

 

  

3 pak =   4800din

(1600din/pak)  

      

5 pak =   7500din

(1500din/pak)

   

10kom =  13000din

(1300din/pak)

   

50kom =  55000din  

(1100din/pak)

 

 

Pakovanje sadrži 10 tableta

 

    

Poziv

Sms

 

 

064 000 24 22

 

 

Za porudžbine preko poruke

SMS - VIBER - WHATSAPP unesite sledeće obavezne podatke
 
 

- Ime i Prezime - 

- Adresu -

- Grad ili mesto (selo) -

- Tačan poštanski broj -

- Vaš broj telefona (Srpski) -

- Spisak proizvoda za slanje -

 

 super vikalis vx80

     

Preparati za potenciju koje imamo u prodaji

 

Kamagra Bombone

Kamagra Šumeće

Cobra 120

Cialis Biljni

Kamagra Gel

kafa stiker2

SUPER KAMAGRA

TITAN GEL