Zvake za zene Sexlove

 

zvake za zene

 

Zvake za zene Sexlove su afrodizijak za zene koji ima dejstvo već nakon 30 min od konzumiranja. Zenu obuzima seksualno uzbuđenje, povećava joj se seksualni nagon, Libido i želja seksom. Uzima se 20-30 min pre seksualnog odnosa, drugim rečima dejstvo nastupa 30 min nakon konzumiranja.

Zvake za zene na biljnoj bazi sadrze Guaranu, Ginseng, Maca i druge biljke koje izazivaju nezadrživu želju za seksom.

Za raliku od Spanske Musice, Crne Udovice i ostalih preparata za žene koji su u kapima, ovaj preparat je u obliku žvakaće gume i ima veoma brzo dejstvo na žene.

 Mnoge žene imaju probleme seksualne prirode zbog osećaja srama ne potraže pomoć, upotreba ovih žvaki ne zahteva odlazak kod lekara, seksologa, jer je potpuno bezbedna za zdravlje.

Zene posle konzumiranja primetno osete jako uzbuđenje i povećanu želju za seksom koji mogu imati više puta za redom. Uzima se od 20 do 30 min pre seksualnog odnosa. Žvake za žene su na biljnoj bazi sadrže Guaranu, Ginseng, Maca i druge biljake. Vrlo efikasan afrodizijak nakon čega je nagon za seksom povećan. U telu se ubrzava protok krvi do ženski genitalija, erogene zone su osetljivije. Vlažnost vagine je pojačana, što utiče na obostrano zadovoljstvo i uživanje u seksualnom odnosu.

Ovaj preparat je u obliku žvakaće gume , praktičan je, ne mora se rastvarati ili konzumirati uz vodu. Samo trebate da počnete sa žvakanjem. Dejstvo žvake na žene nastupa brzo, aktivne čestice se putem pljuvačke rastvaraju i ulaze u telo. Potrebno je malo sačekati, ne duže od pola sata, za puni efekat.

Posebno je namenjeno ženama kojima je seksualna želja smanjena ili je uopšte nemaju i ženama koje teško postižu orgazam tokom seksa.

Deluje momentalno dok se rastvara u ustima i dejstvo traje 24h.

Uzima se jedna zvaka dnevno.

 

 Dejstvo

Sexy zvake – SexLove potpuno prirodan preparat za stimulaciju žena, afrodizijak koji deluje već nakon 30 min od konzumiranja. Posle konzumiranja, zene osete nalet strasti, uzbudjenja, neverovatne želje za seksualnim odnosom. Tokom seksa neće se smanjiti želja, već će uzbuđenje biti jače. Uz ove žvake je i orgazam jači i intenzivniji, jer ovaj afrodizijak utiče na telo tako što ga opušta i povećava seksualnu želju. A znamo da zdrav seksualni život utiče i na opšte zdravlje.

 

Sastav

Epimedium biljnih ekstrakta, Ekstrakt korena žen-šena i lista Ginko-Bilobe, Ekstrakt ginsenga, Ksilitol, Maca, Vitamini grupe E i B6 kao i fruktoze (prirodni šećeri).

 

Nus pojave

Nuspojave su vrlo retke, a mogu se javiti samo kao alergija na neki sastojak.

 

Sadržaj

Pakovanje sadrži 5 žvaka za žene.

 

Rok upotrebe

Označen je na originalnom pakovanju.

 

Upotreba

Jedna zvaka za zene dnevno je dovoljna za celodnevnu želju za seksom.

 

Zvake za zene cena

Cena ovog preparat moze varirati u zavisnosti od količine kupljenih proizvoda

 

 

     1 pak   (5 žvake) =   1500 rsd

     3 pak (15 žvake) =   4200 rsd

     5 pak (25 žvake) =   6000 rsd

   10 pak (50 žvake) = 10000 rsd

 

 

Za porudžbine preko poruke

SMS - VIBER - WHATSAPP

unesite sledeće obavezne podatke

 

- Ime i Prezime -

- Adresu - 

- Grad ili mesto (selo) -

- Tačan poštanski broj - 

- Vaš broj telefona -

- Spisak proizvoda za slanje -

 

 

Poziv Sms

 

 

064/000-24-22

 

 

Preparati za potenciju za muškarce i za žene najpovoljnije

  

 

Kamagra Bombone Kamagra Šumeće Cobra 120 Cialis Biljni
Kafa Za Žene Španska Mušica SUPER KAMAGRA Titan Gel