Crna Udovica kapi za žene

Crna udovica kapi su proizvod koji drastično povećava seksualni nagon kod žena. Crna Udovica kapi (Black Widow kapi) koje se mešaju sa bilo kojim napitkom i time vraćaju ženama libido i pomažu njihovom telu pri prirodnom vlaženju vagine, čime seksualni odnos za oba partnera postaje ugodniji i prijatniji.

  


crna udovica kapi za zene black widow srbija

 

CENOVNIK

 

Crna Udovica Kapi

Kapi za povećanje želje za seksom kod žena svih starosnih doba. Crna Udovica kapi su potpuno prirodan preparat koji se prvenstveno sastoji od fruktoze (prosti šećeri koji pomažu pri oslobadjanju energije tela) i melatonina, hormona koji poboljšava seksualni nagon prirodno i lako. Drugo i originalno ime za ove kapi je Black Widow što u prevodu znači Crna Udovica pa je tako i dobila ime kod nas. Kapi Black Widow mogu koristiti sve žene bez straha od neželjenih efekata i nus pojava. Ove kapi ne stvaraju zavisnost i možete prestati da ih koristite kada se vaš seksualni život bude normalizovao.

 

  Povećava seksualni nagon kod žena

Kapi Black Widow su veoma cenjen preparat za povećanje libida kod žena svih životnih doba. Ove kapi dižu ukupno raspoloženje kod žene i ona je željna i orna da učestvuje u seksualnim aktivnostima svakodnevno. To je sve što je potrebno da se ponovo stvore mladalački osećaji strasti i seksualni nagoni, kao i fizičke sposobnosti za uživanjem.

 

 Kapi za žene bez ukusa i mirisa

Kapi crne udovice su su bez boje, mirisa i ukusa, tako da ne morate da brinete o čudnim ukusima koji će promeniti ukus pića u koje ih dozirate.

 

 Bezbedne kapi za stimulaciju žena

Ovaj proizvod je daleko praktičniji i sigurniji, bebedniji za korišćenje od drugih proizvoda koji su toksični i koji nisu uvek toliko efikasni, a pre svega sadrže dosta štetnih komponenti. Ako ste muškarac ili žena koji žele da povećaju seksualni nagon svog partnera na bezbedan način, ovo je pravi proizvod za vas. Lako se upotrebljavaju, potpuno su prirodan proizvod i pre svega efikasan, bez neželjenih efekata i kontraindikacija.

 

Johambin kapi

Isprobajte kapi Black Widow (Crna Udovica kapi) iliti takozvane Johambin kapi već danas i gledajte kako će se vas seksualni život promeniti munjevitom brzinom.

Da bi ste postigli potpuni efekat u nekim slučajevima potrebno je da dozirate ove kapi svakoga dana, zavisno od osobe do osobe.
 

   

spanska musica kapi za stimulaciju zene prodaja cena srbija

      

     

Crna Udovica kapi Dejstvo

Dejstvo se ispoljava tako što trenutno povećavaju seksualni nagon i prirodno vlaženje vagine, brzo i efikasno podiže libido, Intenzivniji vrhunac, intenzivnija stimulacija klitorisa, sposobnost višestrukih orgazama, snažan protok krvi u ženske genitalije, što dovodi do nabreknuća klitorisa, koje rezultira sve većim zadovoljstvom i bolji i dužim seksualnim odnosom.

 

Nus pojave i neželjena dejstva

Ovaj preparat u kapima nema neželjenih dejstava i nus pojava koje su zabeležene tako da se preporučuje ženama svih životnih doba.

 

Rok trajanja kapi

Rok trajanja kapi utisnut je na pakovanju Crne Udovice.

 

 

Crna Udovica kapi za žene

 

 

1kom =   1500 rsd

 

 

3kom =   4200 rsd

 

 

5kom =   6500 rsd

 

 

10kom = 12000 rsd

 

 

20kom = 20000 rsd

 

 

50kom = 40000 rsd

 

   

Pakovanje sadrži 5ml što je dovoljno za 2 upotrebe jer se koristi po pola bočice

 

         

Poziv

Sms

 

064 000 24 22

 

   

  

Za porudžbine preko poruke

    

SMS - VIBER - WHATSAPP

    

unesite sledeće obavezne podatke

 

 

    

- Ime i Prezime -

 

- Adresu -

 

- Grad ili mesto (selo) -

 

- Tačan poštanski broj -

 

- Vaš broj telefona (Srpski) -

 

- Spisak proizvoda za slanje -

 

  

Ptt troškovi nisu uračunati u cenu - Paketi se šalju brzom poštom - Paketi su upakovani diskretno tako da se ne vidi šta je u njima - Kurir vas zove pre isporuke - Kurir ne zna šta je u paketu

 

crna udovica kapi black widow widou za zene 

 

Preparati za potenciju za muškarce i za žene najpovoljnije

 

 

Kamagra Bombone Kamagra Šumeće Cobra 120 Cialis Biljni
Kafa Za Žene Španska Mušica SUPER KAMAGRA Titan Gel