Crna Udovica kapi za žene

 

Crna udovica kapi su proizvod koji drastično povećava seksualni nagon kod žena. Crna Udovica kapi (Black Widow kapi) koje se mešaju sa bilo kojim napitkom i time vraćaju ženama libido i pomažu njihovom telu pri prirodnom vlaženju vagine, čime seksualni odnos za oba partnera postaje ugodniji i prijatniji.

  


crna udovica kapi za zene black widow srbija

    

Crna Udovica kapi za žene cena

    

     

    

    1kom =   1600 rsd

             

   

    3kom =   4500 rsd

      

     

    5kom =   7000 rsd

     

     

  10kom = 13000 rsd

      

      

  20kom = 24000 rsd

       

       

  50kom = 50000 rsd

      

       

100kom = 80000 rsd

     
 
     
   

   Pakovanje sadrži 10ml što je dovoljno za 2 upotrebe jer se koristi po pola bočice

    
         
Poziv Sms

 

064 000 24 22

      

   

  

Za porudžbine preko poruke

    

SMS - VIBER - WHATSAPP

    

unesite sledeće obavezne podatke
    
    
      

    

- Ime i Prezime - 

 
  

- Adresu -

  
  

- Grad ili mesto (selo) -

  

    

- Tačan poštanski broj -

  

      

- Vaš broj telefona (Srpski) -

   
   

- Spisak proizvoda za slanje -

     

    

Ptt troškovi nisu uračunati u cenu - Paketi se šalju brzom poštom - Paketi su upakovani diskretno tako da se ne vidi šta je u njima - Kurir vas zove pre isporuke - Kurir ne zna šta je u paketu

  

  

 Crna Udovica Kapi za povećanje želje za seksom kod žena svih starosnih doba

    

Crna Udovica kapi su potpuno prirodan preparat koji se prvenstveno sastoji od fruktoze (prosti šećeri koji pomažu pri oslobadjanju energije tela) i melatonina, hormona koji poboljšava seksualni nagon prirodno i lako. 

  

To je sve što je potrebno da se ponovo stvore mladalački osećaji strasti i seksualni nagoni, kao i fizičke sposobnosti za uživanjem. 

 

Kapi crne udovice su su bez boje, mirisa i ukusa, tako da ne morate da brinete o čudnim ukusima koji će promeniti ukus pića u koje ih dozirate. 

 

Ovaj proizvod je daleko praktičniji i sigurniji za korišćenje od drugih proizvoda koji su toksični i koji nisu uvek toliko efikasni, a pre svega sadrže dosta štetnih komponenti.

 
Ako ste muškarac ili žena koji žele da povećaju seksualni nagon svog partnera, ovo je pravi proizvod za vas. Lako se upotrebljavaju, potpuno su prirodan proizvod i pre svega efikasan, bez neželjenih efekata i kontraindikacija. 

  

Isprobajte kapi Black Widow (Crna Udovica kapi) iliti takozvane Johambin kapi već danas i gledajte kako će se vas seksualni život promeniti munjevitom brzinom.

  

Da bi ste postigli potpuni efekat u nekim slučajevima potrebno je da dozirate ove kapi svakoga dana, zavisno od osobe do osobe.
 

   

spanska musica kapi za stimulaciju zene prodaja cena srbija

      

     

Crna Udovica kapi Dejstvo


Crna Udovica kapi dejstvo : trenutno povećavaju seksualni nagon i prirodno vlaženje vagine, brzo i efikasno podiže libido, Intenzivniji vrhunac, intenzivnija stimulacija klitorisa, sposobnost višestrukih orgazama, snažan protok krvi u ženske genitalije, što dovodi do nabreknuća klitorisa, koje rezultira sve većim zadovoljstvom i bolji i dužim seksualnim odnosom.

        

 Nus pojave i neželjena dejstva

Ovaj preparat u kapima nema neželjenih dejstava i nus pojava koje su zabeležene tako da se preporučuje ženama svih životnih doba.

crna udovica kapi black widow widou za zene


zarrow2

  

   

Preparati za potenciju za muškarce i za žene najpovoljnije

   

PORUČITI

Kamagra Bombone Kamagra Šumeće Cobra 120 Cialis Biljni
Kafa Za Žene Španska Mušica SUPER KAMAGRA Titan Gel