Malegra 200mg tablete

Malegra 200mg tablete

 

Cenovnik

Malegra 200mg tablete su efikasan lek za lečenje poremećaja erekcije, impotencije i slabe potencije. Glavni uzrok ovog poremećaja sa kojim se susreće sve više muškaraca je nizak protok krvi u genitalnom delu uzrokovanim lošom ishranom, stresom, depresijom, anksioznošću, osećajem srama, krivice i velikog pritiska i drugih psiholoških faktora koji utiču na seksualnu spremnost kod muskaraca. Ukoliko se ne pristupi lečenju erektilne disfunkcije na vreme, problem može postati ozbiljniji. Nemogućnost postizanja kvalitetne erekcije vodi u još veće probleme u psihološkom smislu. Nezadovoljstvo, frustraciju, depresiju, probleme u vezi, sa partnerom. Zato je lecenje erektilne disfunkcije potrebno započeti čim primetite da se problem učestalo javlja, mnogi muškarci ovaj problem zanemare misleći da će se rešiti I nestati sam od sebe. Što u većini slučajeva zaista nije moguće.

Na tržistu postoji puno preparata koji vam mogu pomoći u rešavanju problema sa impotencijom. Izdvajamo Malegra 200mg tablete za potenciju. Ove tablete su vrlo popularne širom sveta zbog svog neverovatnog dejstva i efikasnosti u lečenju erektilne disfunkcije. Koriste se za postizanje erekcije koja je jača i koja duže traje. Primenom ovog leka rezultat je odmah uočljiv. Uverićete se u njegovo dejstvo već prilikom uzimanje prve tablete.

 

Malegra 200mg efekat

Ono što mnoge muškarce danas muči, pored postizanja erekcije je i njeno održavanje prilikom seksualnog odnosa, sa ovim lekom erekcija primetno duže traje, samim tim ste u prilici da zadovoljite sebe I vašeg partnera. Efekat leka je na polnom organu, podstiče javljanje prirodinih procesa u organizmu koji povećava uzbudjenje i vidljivo bolju erekciju. 200 mg Sildenafila opušta mišice, poboljšava protok krvi u penisu, pomaže kod impotencije, stvaranju i održavanju duze erekcije.
 

Za šta se koristi Malegra

Malegra 200mg tablete za potenciju su popularne u svetu zbog neverovatnog dejstva i efikasnosti. Koriste za postizanje erekcije koja je jača i koja duže traje. Ove tablete za potenciju mogu kjoristiti muškarci koji pate od problema impotencije kao i oni koji nemaju nikakvih problema a žele se dokazati u krevetu.

 

Glavni sastojak

Glavni sastojak ovog leka je Sildenafil-citrat, koji utice na krvne sudove u penisu, proširuje time pomaže postizanje jače erekcije. Utiče na cirkulaciju i time cirkulaciju krvi u penis uz naravno seksualnu stimulaciju. Sildenafil pripada grupi lekova zvanih fosfodiesteraze tipa 5 inhibitori koji utiču na opuštanje krvnih sudova.

 

Upotreba

Preporuka je da se uzme jedna tableta sa čašom vode 30 do 45 minuta pre seksualnog odnosa. maksimalna doza je 1 tableta od 200mg.

 

Malegra 200mg dejstvo

Snažna Malegra 200 mg svoj maksimum delovanja postiže posle 30 minuta nakon konzumiranja, dok kod onih koji prvi put koriste ovaj preparat, dejstvo počinje tek posle 60 minuta. Pravilna primena Malegra 200 mg povećava seksualno uzbudjenje i zadovoljstvo. Koristi se uz seksualnu stimulaciju. Dejstvo ovog leka traje duže od 24h.  Za to vreme ste u mogućnosti da imate više seksualnih odnosa,  ova činjenica ovaj preparat čini efikasnijim od drugih preparata.

 

Malegra sastav

Malegra Tablete 200 sadrže duplo više Sildenafil-citrata od drugih preparata na tržištu, samim tim je jako efikasniji u lečenju erektilne disfunkcije od drugih lekova. Ne koristiti više od 1 tablete Malegra 200mg. Ukoliko dodje do neželjenih dejstava posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

 

Savet i upozorenje

Osobe sa odredjenim zdravstvenim problemima i koji su pod odredjenemo terapijom  trebaju biti oprezne i konsultovati se sa lekarom pre upotrebe. Alkohol se uz upotrebu ovih tableta ne preporučuje jer upotrebom alkohola dejstvo ovog leka može biti umanjeno. Ovo su opšte informacije o leku, ali za moguće interakcije leka ili mere predostrožnosti posavetujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom.

 

Odricanje od odgovornosti

Odričemo se odgovornosti za direktnu, indirektnu, posebnu ili neku drugu posledicu lečenjem ovim lekom bez odobrenja lekara.

 

Neželjeni efekti i nus pojave

Neželjeni efekti su retki, ali mogu se javiti kao dispepsija, glavobolja, vrtoglavica, poremecaj vida i začepljen nos ili curenje nosa.
 

 

Malegra 200mg cena

Cena ovog preparata može varirati u zavisnosti od poručene količine, zato sada predstavljamo nekoliko varijanti

 

 

1 pak =   2000din

 

 

3 pak =   5700din

 (1900din/pak)

 

5 pak =   9000din

(1800din/pak)

 

10kom =  15000din

(1500din/pak)

 

50kom =  60000din  

(1200din/pak)

 

 

Pakovanje sadrži 10 tableta

 

    

Poziv

Sms

 

 

064 000 24 22

 

 

Za porudžbine preko poruke

SMS - VIBER - WHATSAPP

unesite sledeće obavezne podatke

 

- Ime i Prezime - 

- Adresu -

- Grad ili mesto (selo) -

- Tačan poštanski broj -

- Vaš broj telefona (Srpski) -

- Spisak proizvoda za slanje -

 

 

Preparati za potenciju koje imamo u prodaji

 

Kamagra Bombone

Kamagra Šumeće

Cobra 120

Cialis Biljni

Kamagra Gel

kafa stiker2

SUPER KAMAGRA

TITAN GEL